​Anni Kantola pitää SJK-pelaajien vatsat kylläisenä – toiveiden mukaan

SJK:n pelaajien päivittäinen ruokahuolto toimii hienosti. (Kuva: Juha Tamminen)

​Anni Kantola pitää SJK-pelaajien vatsat kylläisenä – toiveiden mukaan

21.4.2020

SJK:n pelaajien ruokahuolto on hyvissä ja osaavissa käsissä, sillä seinäjokelainen Anni Kantola, 28, vastaa pelaajien ruokatoiveisiin ammattitaidolla.

Kantola muun muassa tekee ruokaa, suunnittelee ruokatarjonnan sekä organisoi OmaSp Stadionin keittiötoimintaa.

– Käyn säännöllisesti SJK:n urheilujohdon kanssa läpi joukkueen ruokailua ja pohdimme yhdessä, mitä heille sopii laittaa, Kantola kertoo Ilkka-Pohjalaisessa.

Lounasruokailu jalkapallostadionin ruokatiloissa alkoi viime syksynä. Jalkapalloilijat toivoivat saavansa terveellistä ruokaa, ja sitä he myös saavat. Kantola kertoo, että lihaa pitää olla aina tarjolla. Myös pasta, riisi ja perunat kuuluvat jalkapalloilijoiden perusruokavalioon.

– Meillä on tarjolla monipuolista, laadukasta ja terveellistä ruokaa. Osa pelaajista ei syö possua uskonnosta johtuen, joten he saavat possun sijasta kanaa, Kantola sanoo ja jatkaa monen pelaajan olevan myös kasvisruoan ystävä.

– Tiistaisin ruokamme oli täysin vegaaninen, tarjolla oli esimerkiksi kasvispihvejä lisukkeineen. Meillä on ollut myös vegaanista lasagnea, että se on sopinut kasvisruokailijoillekin.

Päivittäisen lounaan lisäksi tarjolla on ollut pelaajien toiveiden mukaisesti aamupalaa kahdesti viikossa. Tällä hetkellä OmaSp Stadionin ravintola palvelee niin pelaajia kuin muitakin noutoruokaperiaatteella.

Linkki kopioitu